Головна » 2017 » Червень » 23

 Події Другої світової війни не перестають вражати силою народного духу, величчю подвигу мільйонів серед яких і наші герої-земляки.

Відповідно до Указу Президента України від 17 листопада 2000 року №1245/2000 «Про День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні», з метою всенародного вшанування пам’яті українців, загиблих під час Другої світової війни, їх подвигу та жертовності в ім'я миру та незалежності в пришкільних таборах відпочинку з денним перебуванням, протягом табірної з міни, з вихованцями проведені години спілкування, бесіди, уроки пам’яті та виховні години на теми «Що я знаю про початок війни?», «22 червня – День Скорботи. Сумна дата в житті моєї країни», «Ніхто не забутий, на попіл ніхто не згорів», «Дні воєнної слави», «Друга світова війна»; тематичні лінійки з хвилиною мовчання та покладанням квітів до братських могил; оформлено у шкільних бібліотеках та фойє навчальних закладів викладки копій історичних матеріалів, присвячених 72-ій річниці Перемоги над нацизмом у Європі; відвідування шкільних музеїв, районного краєзнавчого музею, районної дитячої бібліотеки, Красноградського районного краєзнавчого музею імені П.Д.Мартиновича; виставки малюнків, стіннівок, плакатів «Хай завжди буде мир на землі!», «Мій дід - солдат», «Пам'ятаємо! Пишаємося!»

Переглядів: 437 | Додав: dmitriy_bataev | Дата: 23.06.2017 | Коментарі (0)

Складовою системи національного виховання є військово-патріотичне виховання, що передбачає вироблення високого ідеалу служіння народові, готовності до трудового та героїчного подвигу в ім'я процвітання Української держави, покликане формувати громадянина-патріота, виробляти у нього глибоке розуміння громадянського обов'язку, готовність у будь-який час стати на захист Батьківщини, оволодівати військовими і військово-технічними знаннями, спонукати до фізичного самовдосконалення, а також вивчати бойові традиції та героїчні сторінки історії українського народу, його Збройних Сил.

Вагому частину реалізації питань військово – патріотичного виховання в районі здійснюють класні керівники, вчителі початкових класів, педагоги – організатори, відповідно до «Основних орієнтирів виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів України», за напрямком «Ціннісне ставлення особистості до суспільства і держави; заходів регіональної та районної програм з військово – патріотичного виховання молоді та участі населення в заходах оборонної роботи на 2015-2017 роки....

Переглядів: 382 | Додав: dmitriy_bataev | Дата: 23.06.2017 | Коментарі (0)

Табори з денним перебуванням при загальноосвітніх школах закінчили свою роботу. Але враженнями про незабутні дні відпочинку, табірні свята, цікаві екскурсії  і сьогодні діляться працівники таборів.

 

В рамках  роботи  пришкільного оздоровчого табору з денним перебуванням «Веселка» при Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів для дітей були  проведені екскурсії рідним краєм. Вихованці табору відвідали тракторну бригаду ПСП  ім. Фрунзе. Дуже цікаву екскурсію провели дітям заступник Генерального директора Трохимець Анатолій Миколайович та головний інженер Авдюнін Максим Анатолійович. Діти дізналися багато цікового про роботу новітньої техніки, побували в ремонтному та токарному відділах, в залі засідань для працівників. Анатолій Миколайович розповів вихованцям про особливості роботи ПСП.....

Переглядів: 413 | Додав: dmitriy_bataev | Дата: 23.06.2017 | Коментарі (0)