Головна » 2017 » Червень » 23 » Екскурсія рідним краєм
10:00
Екскурсія рідним краєм

 

В рамках  роботи  пришкільного оздоровчого табору з денним перебуванням «Веселка» при Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів для дітей були  проведені екскурсії рідним краєм. Вихованці табору відвідали тракторну бригаду ПСП  ім. Фрунзе. Дуже цікаву екскурсію провели дітям заступник Генерального директора Трохимець Анатолій Миколайович та головний інженер Авдюнін Максим Анатолійович. Діти дізналися багато цікового про роботу новітньої техніки, побували в ремонтному та токарному відділах, в залі засідань для працівників. Анатолій Миколайович розповів вихованцям про особливості роботи ПСП. Школярі спробували себе в ролі комбайнерів та  трактористів, сидячи в кабіні новітніх тракторів та комбайнів. Наприкінці екскурсії дітей пригостили смачними свіжоспеченими пиріжками із шовковицею та морозивом. Екскурсія була змістовною, цікавою та корисною. За це щиро вдячні  керівництву ПСП  ім. Фрунзе  в особі Генерального директора Гляня Івана Даниловича.

А ще вихованці ІІІ та ІV загонів  разом зі своїми вихователями Фатєєвою С.О. та Губою Н.В. були в захваті від поїздки до м. Харкова, де вони відвідали Головний центр пасічництва НТЦП «Чарунка». Під час екскурсії досвідчений пасічник Володимир Іванович розповів дітям про особливості бджільництва, продемонстрував  рамку з медовими сотами та роботу медогонки. Діти з цікавістю слухали, а потім ставили запитання, на які отримали професійні відповіді. А несподіванкою для дітей стало частування липовим чаєм зі свіжим медом. Діти повернулися додому з морем позитивних вражень та сувенірами з «медової  лавки».

Саме завдяки таким екскурсіям, діти пізнають не тільки рідний край, а ще більш детальніше знайомляться з різними професіями, які, можливо,  в майбутньому стануть для них гарним прикладом і вони виберуть одну з них для себе.

Переглядів: 412 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar