Головна » 2020 » Лютий » 12 » Проведено районний семінар для вчителів історії
10:14
Проведено районний семінар для вчителів історії

На виконання плану роботи відділу освіти, молоді та спорту 12 лютого нинішнього року на базі Чернещинського навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад»  Зачепилівської районної ради було проведено районний семінар на тему «Застосування технології критичного мислення на уроках історії як інноваційного підходу в сучасній освіті».

     У роботі семінару взяли участь методист районного методичного кабінету Гергель Т.В. та вчителі історії закладів загальної середньої освіти району. Науково – практичний модуль семінару проводився у формі майстер-класу. Вчитель історії Чернещинського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ» Четвертак С.М. поділилася досвідом роботи з використання елементів технології критичного мислення, показала як застосовувати на практиці цю технологію, залучивши учасників семінару до практичної діяльності. Під час практичної роботи учасники семінару, під керівництвом Четвертак С.М., відпрацьовували отримані знання, отримували конкретні рекомендації для практичної діяльності.

     У обговоренні результативності проведення заходу учасники семінару відзначили високий рівень його проведення, як форми ефективного професійного навчання педагогів.

      На завершення заходу було вироблено рекомендації щодо застосування елементів критичного мислення у викладанні історії. Прийнято рішення щодо участі у обласних заходах для вчителів закладів загальної середньої освіти з розвитку критичного мислення учнів.

Переглядів: 258 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar