Головна » 2018 » Вересень » 5 » СВЯТО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ У НОВІЙ УКРАЇНСЬКІЙ ШКОЛІ
10:15
СВЯТО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ У НОВІЙ УКРАЇНСЬКІЙ ШКОЛІ

Кожного року 1 вересня українська громадськість відзначає День знань – день початку нового навчального року. Державним святом його проголошено з 1 вересня 1984 року.

У День знань у закладах загальної середньої освіти Зачепилівського району  проведено святкові лінійки, на яких було зачитано привітання губернатора Харківської області Юлії Олександрівни Світличної.

«Щиро вітаю всіх присутніх з Днем знань!

Початок нового навчального року - це завжди зустріч із друзями. Для першачків - знайомство з тими, хто буде поруч найближчі 12 років, а
можливо й усе життя.

Для всіх вас сьогодні розпочинається дуже цікава дорога, що відкриє світу кожного як особистість. Адже ваш успіх у школі - це перший і найважливіший крок до успіху в житті.

Усім школярам - цікавих уроків, відкриттів кожен день та тільки перемог. Усім учителям - наснаги й терпіння, сил та натхнення. Усім батькам - віри у своїх дітей. Ваша підтримка для них важливіша за всі підручники та зошити. З днем знань! Навчайтеся добре – допоможе у житті!».

На свято в заклади освіти завітали гості: депутати , представники Зачепилівської районної державної адміністрації, районної та місцевої влади, спонсори, працівники відділу освіти, молоді та спорту.

Самими поважними винуватцями свята були 44  першокласників,яким випала велика честь розпочинати навчання з втілення в життя державної програми «Нова Українська школа».  Всі виступаючі висловили сподівання, що роки шкільного життя будуть щасливими, подарують світло знань, навчать доброті і справедливості. Кожен першокласник  від гостей отримав безліч подарунків!

З Днем Знань! Нехай день 1 вересня  приведе вас  до нових знань і відкриттів, які обов'язково принесуть успіх, щастя і професійне зростання. Вчіться з радістю і живіть захоплено! З новим навчальним роком!

Переглядів: 384 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar