Головна » 2018 » Вересень » 28

30вересня – Всеукраїнський день дошкільника

Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини. У цей період не тільки закладаються основи світосприйняття і здоров’я дитини, формується особистість і вектор моральності, але і відбувається якесь незриме таїнство, яке відбувається тільки на рубежі поколінь - передача нашої спільної спадщини.

Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія.

В цей особливий День ми приєднуємося до привітань на адресу наших вихователів і всіх дошкільних працівників!

Висловлюємо щиро свою подяку.

Бажаємо здоров’я і наснаги! Зі Святом!

Переглядів: 341 | Додав: dmitriy_bataev | Дата: 28.09.2018 | Коментарі (0)

27 вересня 2018 року відбулася робоча нарада суб’єктів соціальної роботи з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за  ознакою статі та протидії торгівлі людьми.

Були розглянуті питання про порядок взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, затвердженого Постановою КМУ від 22.08.2018№658. А також про внесення змін до статті 149 «Торгівля людьми» Кримінального кодексу України щодо приведення у відповідність з міжнародними стандартами....

Переглядів: 318 | Додав: dmitriy_bataev | Дата: 28.09.2018 | Коментарі (0)