Головна » 2017 » Червень » 21 » Свято «Нептуна» у таборі «Романтика» Новомажарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів
09:51
Свято «Нептуна» у таборі «Романтика» Новомажарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 Цікаво і з користю проводили свій час вихованці табору «Романтика». В чудовий літній день до вихованців табору  завітав на гостину сам цар Нептун із своїм почтом. Медузи, русалки, водяний та чорти заполонили актову залу школи. З їх ролями блискавично впоралися вихованці загону «Teenager Boom».

А було все так: русалочки (Охрій Кіра та Трунова Катя) бавилися з медузятами (вихованцями загону «Сонечко») і загубили свою молодшу улюблену сестру Арієту. На допомогу вони покликали свого дядька – Водяного (Валенко Владислав), а той відправив на пошуки русалочки чортів (Маслак Софію, Іванцову Катерину та Телятника Костю). Скрізь побували чортенята. Дід (Охрій Даня), що ловив золоту рибку, а спіймав чортів, намагався їм віддати замість русалочки свою бабу (Владіка Сорокіна), та цей номер в нього не пройшов.

Ледь втікши від розлюченої баби, чорти відправились на лісову галявину до Баби Яги (Телятник Юлії), яка не знайшла русалочку в лісі.

Засмучені, вони вирушили назад. Каялися перед Нептуном (Ковалем Вадимом), а той вирішив, що сам знайде Арієту (Бєлялову Аміну). Допоміг йому Чорномор (Телятник Радіон). І в таборі «Романтика» вони знайшли молодшу русалоньку, якій дуже до вподоби відпочивати в таборі. На радостях Нептун видав указ, в якому висловлював подяку всім працівникам табору за гарний відпочинок та запросив на гостину до свого царства.

Веселими танцями, обливанням та переглядом мультфільмів завершився ще один цікавий день в таборі.

Переглядів: 469 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar