Головна » 2017 » Листопад » 29 » Формування основ патріотичного виховання дошкільників на засадах педагогіки партнерства
17:40
Формування основ патріотичного виховання дошкільників на засадах педагогіки партнерства

28-29.11.2017 року в Зачепилівському дошкільному навчальному закладі (ясла-садку) «Ромашка» Зачепилівської селищної ради проведено відкриті заходи за темою «Формування патріотичних почуттів дошкільників у різних видах діяльності» за участю батьків вихованців.

У групі раннього віку вихователем Ігнатюк І.О. організовано інтегроване заняття з ознайомлення із соціумом та художньо-продуктивної діяльності (аплікація) на тему: «Український віночок», де були реалізовані програмові завдання щодо виховання емоційно-естетичних почуттів та інтересу до національних традицій. Вихователем Голуб Л.Г. організовано заняття з ознайомлення із соціумом на тему: «Українка я маленька, українці тато й ненька», де були реалізовані програмові завдання щодо виховання патріотичних почуттів в ігровій діяльності.

Вихователями І молодшої групи Чуприною Л.І. та Масловою Т.О. організовано заняття – розвагу з теми: «День народження вареника», де було використано твори усної народної творчості, народні пісні та танці. Вся розвага з дітьми була пронизана почуттям поваги до народних традицій та любові до рідного краю. Розвага  проведена за участю батьків вихованців.

Вихователем І старшої групи Стадник Л.В. організовано розвага-казка з теми: «Ми діти твої,  Україно!», де було використано твори художньої літератури, народні пісні та танці. Розвага  проведена за участю батьків вихованців.

В ІІ старшій групі Мовчан Г.Й. провела заняття з ознайомлення з соціумом на тему: «Українська національна валюта» на занятті було створено відповідні умови до його організації. Ознайомила дітей із функцією грошей та історією їх виникнення, зосередила увагу на вихованні ощадливості, економності, бережливості та повагу до історичного минулого рідного краю.

  

    

Переглядів: 733 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar