Головна » 2017 » Листопад » 30

     Участь школярів  загальноосвітніх навчальних закладів Зачепилівського району у виїзних заходах, як форми практичних занять за програмою предмету «Захист Вітчизни»,  стало традицією.

      28 листопада 2017 року 44 учні  11 класу  разом з учителями предмету «Захист Вітчизни» відвідали  Військовий  інститут танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».     

      За підтримки начальника інституту полковника Серпухова Олександра Васильовича, відповідальної  особи за проведення заходу заступника начальника факультету по роботі з особовим складом підполковника Синько Олександра Григоровича, викладачами інституту  зі  школярами було проведено цілий ряд цікавих заходів,  метою яких є  військово-патріотичне виховання, формування та удосконалення життєво необхідних знань, умінь і навичок юнаків щодо захисту Вітчизни, професійна орієнтація на військові спеціальності, підготовка до служби у Збройних Силах України....

Переглядів: 436 | Додав: dmitriy_bataev | Дата: 30.11.2017 | Коментарі (0)

     З метою підвищення професійного рівня керівників закладів освіти 29 листопада 2017 року відбувся семінар-практикум з новопризначеними керівниками закладів освіти на тему « Організаційно-методичні аспекти проведення  атестації педагогічних працівників». Учасниками семінару стали керівники закладів освіти району, стаж роботи на посаді яких становить до 3-х років.

      В роботі семінару взяли участь методист районного методичного кабінету відділу освіти Гергель Т.В., заступник директора з навчально-виховної роботи Руновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Корінець Т.Ф.

Переглядів: 431 | Додав: dmitriy_bataev | Дата: 30.11.2017 | Коментарі (0)

  З метою підвищення компетентності класних керівників загальноосвітніх навчальних закладів щодо формування єдиної системи національно-патріотичного виховання дітей та молоді в Зачепилівському районі 28 листопада 2017 року методистом РМК відділу освіти Коломієць Л.В. проведено районний семінар – нараду для  керівників шкільних методичних об'єднань класних керівників на базі районного Будинку дитячої та юнацької творчості за темою «Проблеми формування єдиної системи національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді у  районі»....

Переглядів: 409 | Додав: dmitriy_bataev | Дата: 30.11.2017 | Коментарі (0)