Головна » 2017 » Жовтень » 05

Олімпіадою з математики у школах району  розпочався процес пошуку та розвитку інтелектуальних здібностей дітей. Завдання для олімпіади  розроблені керівником районного методичного об’єднання вчителів математики, проводили олімпіаду досвідчені вчителі. Із завзяттям учні поринули у складні, цікаві математичні завдання. А як справилися – покажуть результати.

 3 жовтня 2017 року проведено перший шкільний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. Завдання для учасників були цікавими, пізнавальними. Зміст завдань охоплював матеріал навчальної програми з предмету, був зорієнтований на знання навчального матеріалу, на вміння учнів логічно мислити і на наявність самостійно здобутих географічних знань.

Переглядів: 348 | Додав: dmitriy_bataev | Дата: 05.10.2017 | Коментарі (0)

 

Всесвітній День вчителяДень учителя - професійне свято всіх працівників сфери освіти - був заснований в 1994 році. Відзначається щорічно в ознаменування річниці підписання Рекомендації ЮНЕСКО та Міжнародної організації праці щодо становища вчителів (UNESCOPRESSE, vol.4, no.17, p.9).

Запитайте у будь-якого батька, що він вважає найважливішим елементом навчання своєї дитини, і він напевно відповість: гарні вчителі. Тільки під умілим керівництвом хороших вчителів учні можуть ефективно використовувати нові технології та нові знання, які стрімко розвиваються і стають пріоритетними в навчальному процесі.

Переглядів: 364 | Додав: dmitriy_bataev | Дата: 05.10.2017 | Коментарі (0)