Головна » 2020 » Січень » 23 » Вшанування Дня Соборності України
15:24
Вшанування Дня Соборності України

 

22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, під час якої, на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Виголошення соборницької ідеї стало могутнім виявом творчої енергії нації та прагнення до етнічної і територіальної єдності.

22 січня 2020 року працівники відділу освіти, молоді та спорту в числі громади селища взяли участь в урочистій ході до Пам’ятного знаку незалежності України, де були згадані історичні події, які відбулись в цей день та покладені квіти на честь вшанування визначної події.

В цей день у   закладах освіти району  було проведено ряд заходів, серед яких: тематичні лінійки і уроки, «круглі столи», конкурси малюнків та плакатів, літературні вечори  та літературно – музичні композиції, бесіди, уроки мужності, виховні години, бібліотечні уроки. В кожному закладі освіти були оформлені тематичні виставки художньої літератури.

 

Переглядів: 288 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar