Головна » 2017 » Грудень » 16 » Впровадження інноваційних технологій навчання на уроках української мови та літератури
12:36
Впровадження інноваційних технологій навчання на уроках української мови та літератури

  14 грудня 2017 року на базі Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Зачепилівської  районної ради Харківської області вчителем української мови та літератури вищої кваліфікаційної категорії Ніколенко М.О. проведено практичний семінар «Формування комунікативної компетентності школярів шляхом упровадження інноваційних технологій навчання на уроках української мови та літератури» для вчителів української мови та літератури освітніх закладів району. Марина Олександрівна ставила за мету знайомство  вчителів району із новими технологіями, що базуються на прогресивних підходах до освітнього процесу, а завданнями  практичного семінару перш за все було поширення педагогічного досвіду роботи вчителя Ніколенко М.О. з метою підвищення рівня професійної компетентності вчителів для організації й стимулювання учнівської творчості, активізації роботи із застосування комп’ютерних технологій на уроках словесності, впровадження інноваційних технологій у практику викладання мови та літератури, розширення знань педагогів щодо можливостей формування комунікативної компетентності школярів у процесі інтеграції змісту знань.

 Роботу семінару розпочала завідувач методичним кабінетом відділу освіти Зачепилівської районної державної адміністрації Корінна Олена Михайлівна, яка ознайомила присутніх із програмою семінару.

  Методично-практичний блок включав в себе основну частину, в ході якої вчитель Ніколенко М.О.провела тренінг «Привітання», презентувала з досвіду  роботи «Сучасний урок української мови та літератури», «Залучення учня до соціального й духовного саморозвитку на уроках української мови та літератури», запропонувала увазі присутніх фрагменти уроків української літератури у 6 та 8 класах.

Закінчився практичний семінар конференцією з обміну досвідом «Відкритий мікрофон», де учасники семінару обговорили побачене, підвели підсумки семінару.

Переглядів: 453 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar