Головна » 2018 » Лютий » 14 » Відбувся семінар – практикум вчителів трудового навчання району
16:54
Відбувся семінар – практикум вчителів трудового навчання району

     13 лютого на базі Зачепилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено семінар-практикум для вчителів трудового навчання за темою «Компетентнісний підхід при викладанні трудового навчання». Метою цього заходу передбачалося поглибити знання педагогів району щодо розвитку ключових компетентностей учнів на уроках трудового навчання.     У ході семінару вчителі – предметники Зачепилівської та Новомажарівської шкіл – Злидень  Ольга Петрівна та Овчаренко Іван Володимирович провели майстер-клас по використанню побутових відходів у проектних технологіях та виготовленню квіткових композицій з фоамірану.

      Вчителі-спеціалісти з трудового навчання, учасники семінару мали можливість власноруч виготовити підставки для гаджетів і серветниці з побутових відходів та зайнятися виготовленням квітів з одного із сучасних видів конструкційних матеріалів – фоаміранту.

      Завершився семінар підведенням підсумків плідної роботи вчителів- предметників трудового навчання. А робота була дійсно плідною, наповнення заходу – змістовним, поставлену мету досягнено. Учителі поповнили не лише свій теоретичний рівень, а й набули нових практичних навичок у роботі з дітьми.

 

Переглядів: 446 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar