Головна » 2018 » Березень » 1 » Відбувся районний семінар вчителів англійської мови
17:48
Відбувся районний семінар вчителів англійської мови

    27 лютого на базі Зіньківщинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар вчителів англійської мови за темою «Використання рольових ігор на уроках англійської мови як інструмент для розкриття та розвитку здібностей, талантів та можливостей на основі партнерства між учителем, учнем і батьками». Свої власні напрацювання із зазначеної теми продемонструвала вчитель англійської мови цієї школи Шевченко Інна Павлівна.

    Учасники семінару, вчителі англійської мови закладів загальної середньої освіти району, із самого початку стали активними учасниками заходу взявши активну участь у цікавому квесті, який організувала Інна Павлівна. Далі учасникам було запропоновано презентацію досвіду роботи вчителя Шевченко І.П. Вчителі району із великою цікавістю переглядали відеоролики з презентації, на яких були фрагменти уроків англійської мови у різних класах Зіньківщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які доводили присутнім наполегливу та цілеспрямовану роботу вчителя щодо розвитку комунікативних англомовних компетенцій. В рамках роботи семінару Шевченко І.П. провела майстер-клас за темою «Рольова гра  - підґрунтя для успішного проходження ЗНО та ДПА. Розвиток комунікативних компетенцій на уроках англійської мови». Всі учасники семінару активно включилися в роботу: творчо працювали в групах, виконували відповідні функції в рольових іграх та ситуаціях. Інна Павлівна залучала вчителів до розвязання певних творчих завдань, які розвивають мовленнєві навички, творче мислення, навіюють впевненість та роблять уроки цікавими та результативними. 

      Під кінець семінарських занять Шевченко І.П. провела тренінг щодо утвердження високої самооцінки особистості та на згадку про зустріч подарувала учасникам цікаві весняні листівки, які містили текст,  англійською мовою.

   Учасники семінару переконалися в тому, що сьогодні вчителі повинні шукати нові шляхи у викладанні англійської мови, для того щоб створювати умови для підвищення професійної компетентності та забезпечення їх готовності працювати із учнями у якісному освітньому середовищі.

     В роботі семінару взяли участь методист районного методичного кабінету відділу освіти Гергель Т.В., директор Зіньківщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Загребельна Ю.М. та її заступник Ямнюк Н.О.

Всі фото можна завантажити ТУТ...

Переглядів: 608 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar