Головна » 2020 » Березень » 2 » Відбувся районний семінар
11:15
Відбувся районний семінар

     27 лютого, на базі Руновщинського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Сонечко» Рунівщинської сільської ради,  відбулася чергова зустріч педагогічних працівників закладів дошкільної освіти району. Цим разом вихователі дошкільних навчальних закладів району зібралися на засідання аби обговорити питання наступності  в організації змісту та методів навчання математики між закладами дошкільної та початкової освіти. Відкрите заняття з логіко-математичної діяльності на тему «Числа один-девять. Лічба в межах девяти. Орієнтування у просторі» показала вихователь Смельник С.О. Розмову далі з учасниками заходу продовжила керівник районного методичного об’єднання вчителів початкових класів, учитель початкових класів Руновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Чупахіна Н.М., яка зупинилася на розвитку логічного мислення у старших дошкільників та першокласників засобами логіко-математичних ігор.

    Учасники заходу поглибили свої знання про сучасні тенденції наступності дошкільної і початкової ланки освіти, здійснили обмін досвідом педагогічними знахідками.

   На районний семінар були запрошені вчителі 4-х класів закладів загальної середньої освіти району, а також взяли участь у семінарі завідувачі Новомажарівського та  Руновщинського ДНЗ Дороніна Ж.Г., Чернухіна А.В. та методист районного методичного кабінету Гергель Т.В.

 

Переглядів: 260 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar