Головна » 2018 » Березень » 22 » Відбувся  IV районний турнір  юних хіміків
10:22
Відбувся  IV районний турнір  юних хіміків

       В черговий раз гостинно відкрив двері Зачепилівський Будинок дитячої та юнацької  творчості  для проведення турніру юних хіміків.      Організаторами заходу стали відділ освіти  Зачепилівської  районної державної адміністрації та відділ освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради. Мета заходу -  залучення учнів до практичної  наукової діяльності, навчання нормам і стилю роботи у творчих колективах, посилення міжпредметних зв'язків, активації позакласної роботи з хімії.

В   турнірі змагались 3 команди учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти Зачепилівського району:

-  команда «Оптимісти» Зіньківщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Зачепилівської  районної державної адміністрації, капітан команди – Гайдар Володимир (вчитель  Загребельна  Ю. М.);

- команда «Кристали»  Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Зачепилівської селищної ради , капітан команди -  Кудря Руслан (вчитель   Іванова Н. О.);

- команда «Ерудит»  Руновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Зачепилівської районної державної адміністрації, капітан команди  - Китайгородська Інна (вчитель Бакало Л. Г.).

         Учасники турніру продемонстрували свою здатність розв’язувати складні хімічні завдання, подавати рішення в переконливій формі і захищати їх  у науковій дискусії. Форма проведення  турніру, зміст задач та атмосфера спілкування між учнями та членами журі не залишили нікого байдужим. 

          За підсумками журі:  ІІІ місце вибороли учні Зіньківщинської ЗОШ І – ІІІ ступенів, другий результат – у команди  Руновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, а переможцем турніру стала команда юних хіміків Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  Команди  були нагороджені дипломами. Грамотами у різних номінаціях було відзначено  ряд гравців, які показали  гарні знання з хімії.

         І на останок, голова журі  побажала учасникам турніру гарного настрою, здоров’я,  життєвої наснаги та ще вагоміших успіхів у майбутньому.

21 березня 2018 року  старшокласники запам’ятають як ще одну яскраву сторінку шкільного життя.

 

 

Переглядів: 470 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar