Головна » 2020 » Червень » 11 » Відбулося засідання районної Координаційної ради з питань протидії домашньому насильству
15:05
Відбулося засідання районної Координаційної ради з питань протидії домашньому насильству

Відбулося засідання районної Координаційної ради з питань протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, сім’ ї, гендерної  рівності та протидії  торгівлі людьми

10 червня 2020 року в приміщенні Управління соціального захисту населення Зачепилівської районної державної адміністрації відбулося засідання районної Координаційної ради з питань протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, сім’ї, гендерної  рівності та протидії  торгівлі людьми. Були розглянуті питання:

  1. Про надання соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги, у тому числі особам, які постраждали від домашнього насильства.
  2. Наявність випадків булінгу в закладах середньої освіти району та вжиття заходів з метою їх запобігання та протидії.
  3. Щодо створення спеціалізованих служб підтримки осіб, постраждалих від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

        Під час засідання заступник голови районної Координаційної ради, начальник Управління соціального захисту населення Тетяна Мартиненко та члени районної Координаційної ради висловили свої пропозиції стосовно шляхів активізації подальшої спільної діяльності з метою більш ефективної протидії домашньому насильству.

Переглядів: 240 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar