Головна » 2018 » Квітень » 26 » Відбулися тренінгові заняття за програмно-методичним комплексом «Впевнений старт».
11:52
Відбулися тренінгові заняття за програмно-методичним комплексом «Впевнений старт».

     26 квітня на базі Зачепилівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Ромашка» відбулися тренінгові заняття для вихователів дошкільних закладів освіти та вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти з навчання за програмно-методичним комплексом «Впевнений старт» для дітей старшого дошкільного віку, нова редакція якої спрямована на створення фундаменту успішності дитини в умовах Нової української школи.

    Тренінг провели Антоненко Г.Г., вихователь Новомажарівського ДНЗ я/с «Теремок» та Губка О.О., вчитель початкових класів Зіньківщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів. У заняттях взяли участь також завідувачі закладів дошкільної освіти,  заступники директорів закладів загальної середньої освіти, завідувач районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту, методисти РМК. Всього у тренінгових заняттях взяли участь 31 педагогічний працівник.

       Учасники детально ознайомилися зі структурою, змістом Програми «Впевнений старт» та можливостями її реалізації за допомогою розробленого навчально-методичного комплексу «Впевнений старт», який містить сучасні книги, альбоми для всіх учасників освітнього процесу, а саме – дітей, вихователів і батьків і дозволить у дієвій взаємодії розвивати, виховувати дошкільника і батькам і вихователям.

       Тренери зосередили увагу присутніх на подальшому інформуванні батьківської громадськості щодо можливостей розвитку дошкільників за новим українським актуальним програмним забезпеченням та сучасними розвивальними книгами та альбомами.

         Педагоги відмітили значні переваги програмно-методичного комплексу «Впевнений старт».

              Методист районного методичного кабінету Гергель Т.В. зосередила увагу присутніх на вимогах до педагога в умовах  Нової української школи та програми «Впевнений старт» для створення фундаменту успішності дитини. Акцентувала увагу на педагогічній творчості, яка  дозволяє педагогу піднятися до вершин професійної майстерності. Наголосила на високих вимогах, які висуваються до поведінки педагогічного працівника, його емоційної сфери, мови. Підкреслила, що педагог обов’язково повинен мати педагогічний такт та любити дітей.  

     Під час заходу панувала творча невимушена доброзичлива атмосфера, яка сприяла плідній роботі.

    Всі одностайно прийшли до висновку, що вихователь, який дотримується перелічених принципів, зможе забезпечити впевнений і успішний старт дошкільників до перспектив майбутнього життя.

          

 

 

 

Переглядів: 436 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar