Головна » 2019 » Січень » 28 » Відбулась чергова нарада керівників закладів освіти району
14:46
Відбулась чергова нарада керівників закладів освіти району

25 січня  2019 року відбулась нарада керівників закладів загальної середньої та завідувачів закладів дошкільної освіти. На нараду були запрошені заступники директорів закладів загальної середньої освіти. В  нараді  взяла участь  перший заступник голови Зачепилівської районної державної адміністрації Л.М.Ружинська.

   Особлива увага була приділена питанню  активізації діяльності закладів освіти в умовах  реалізації концепції НУШ.

  Начальник відділу освіти, молоді та спорту Петренко О.О. проаналізувала хід впровадження концепції НУШ в закладах загальної середньої освіти району.

   Питання  створення освітнього середовища по реалізації концепції НУШ в 1-му класі ЗЗСО розкрила в своїй презентації директор Чернещинського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів - ДНЗ» Птиця І.І. та директор Руновщинської ЗОШ І- ІІІ ступенів Гусар Н.М.

З основними завданнями проведення супервізії з реалізації концептуальних засад НУШ повідомила супервізор, заступник директора з навчально- виховної роботи  Зіньківщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ямнюк Н.О.

Заступник голови Зачепилівської районної державної адміністрації Ружинська Л.М. спрямувала керівників закладів освіти району на проведення  роботи по підготовці до ЗНО-2019, організації дозвілля школярів, активізації роботи з батьками, проведенні дієвих заходів щодо профілактики правопорушень серед школярів.

        Про систему роботи в закладах загальної середньої освіти  щодо профілактики правопорушень  серед школярів повідомила директор Новомажарівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів Завада А.А. та заступник директора з навчально-виховної роботи  Руновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Корінець Т.Ф.

З питанням профілактики негативних проявів у дитячому середовищі виступила методист районного методичного кабінету Ляшенко В.І. та ознайомила присутніх із основними положеннями Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)».

    Детальний аналіз залучення учнів ЗЗСО Зачепилівської районної ради до позашкільної освіти та аналіз результативність їх участі  у  районних та обласних заходах в 2018 році зробила Сало Л.В. – директор КЗ «Зачепилівський  Будинок дитячої та юнацької творчості».

 Заходи щодо підготовки до ЗНО-2019  презентувала методист райметодкабінету  Ляшенко В.І.

      Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Пашкова С.І. акцентувала увагу учасників наради на підсумках оздоровлення за 2018 рік та планування  оздоровлення дітей на 2019 рік.

     Завідувач райметодкабінетом Бєляєва А.І. зупинилася на підсумках проходження педпрацівниками курсів підвищення кваліфікації в 2018 році та плануванні курсової перепідготовки на 2019 рік, детально проаналізувала стан дитячого травматизму в навчально - виховному процесі та в побуті та познайомила  присутніх із заходами щодо профілактики дитячого травматизму.

     Методист райметодкабінету Гергель Т.В. ознайомила керівників закладів освіти із питанням добровільної сертифікації педагогічних працівників та умовами участі закладів освіти в  ІХ Всеукраїнському конкурсі на кращий веб – сайт.

       Керівникам  закладів загальної середньої та дошкільної освіти було надано доручення , де  вказані рішення, прийняті  на нараді.

Переглядів: 296 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar