Головна » 2017 » Грудень » 22 » Вчителі математики району провели предметну нараду
12:05
Вчителі математики району провели предметну нараду

       20 грудня на базі Орчицької ЗОШ І-ІІ ступенів вчителі математики Зачепилівського району зібралися для проведення чергового семінару.

       В умовах сучасної школи в основу добору змісту й особливостей організації процесу навчання математики покладено компетентнісний підхід, за якого підсумком в опануванні предмета є сформовані на базі здобутих знань , досвіду діяльності, вироблених ціннісних орієнтирів певні компетентності -  здатність школяра успішно та відповідально діяти в навчальних і життєвих ситуаціях. Саме цю тему «Компетентнісний підхід до навчання учнів на уроках математики» і порушив у своєму виступі вчитель математики Орчицької школи Кислий Анатолій Федотович.

       На результатах участі учнів 6-11 класів у ІІ (районному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики зосередила увагу вчителів методист відділу освіти Пилипенко Г.В. Кислий А.Ф. провів практичне заняття по розв’язуванню окремих  завдань  з олімпіади 2017 року та минулих років. Всі разом обговорили недоліки щодо підготовки учнів до участі в олімпіадах та склали план їх усунення.

        Інформацію про участь учнів ЗЗСО в Міжнародному  математичному конкурсі «Кенгуру»  у 2018 році довела до відома вчителів районний координатор цього конкурсу, керівник РМО вчителів математики Сапко Н.О.

       На черзі -  проведення семінару по обміну досвідом щодо підготовки випускників шкіл до ДПА та ЗНО 2018 року.

Переглядів: 417 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar