Головна » 2019 » Вересень » 26 » Участь у Всеукраїнському тижні з протидії булінгу
09:18
Участь у Всеукраїнському тижні з протидії булінгу

З 16 по 20 вересня 2019 року в закладах освіти   району було проведено ряд заходів в рамках Всеукраїнського тижня з протидії булінгу. Розпочався тиждень з інформаційної лінійки «Стоп булінг!». Відповідно до графіку, класними керівниками були проведені класні години, години спілкування «Світ без насильства», «Шкільний булінг» та життя без насильства», Стоп булінг «Виготовлення квітки толерантності», «Проблема насильства в сім'ї», виховна   година-тренінг «Протидія булінгу»; бесіди: «Стоп булінг», «Рука допомоги». Були організовані перегляд відео «Камінь – ножиці – папір», відеопрезентацію «Обережно, кібербулінг!» .

 Старшокласники взяли участь у засіданнях круглих столів «Давайте дружити разом», «Булінг чи піддражнювання?», «Ми проти булінгу», «Права і відповідальність», прослухали лекції «Я знаю всі свої права», «Ні булінгу!».

Були проведені тематичні батьківські збори «Протидія цькуванню в учнівському колективі»,  консультування батьків «Безпека в Інтернеті».  

18.09.2019 у Зіньківщинській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено квест «Тест Білборда» (кохання в інтернеті). Учні 8- 11 класів були поділені на дві команди INSTAGRAM  та TELEGRAM.  Команди взяли активну участь у проходженні квесту. Мета даного змагання була зібрати з пазлів QR-код де було посилання на відео (Online сексуальне насильство над дітьми (кібер грумінг)). Діти успішно  впоралися з квестом. Потім  обговорили дане відео. Яка небезпека може виникнути під час спілкування в Інтернеті? Безпечне спілкування. Необхідні дії у разі підозри чи виникнення онлайн грумінгу чи сексторшину.

Протягом тижня класні керівники   з учнями 1-3 класів на перервах проводили ігри на тренування уваги і підпорядкуванню командам та умінням діяти колективно.

Переглядів: 331 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar