Головна » 2019 » Грудень » 16 » У Новомажарівському ДНЗ я/с «Теремок» відбувся семінар-практикум
17:19
У Новомажарівському ДНЗ я/с «Теремок» відбувся семінар-практикум

 

   12 грудня на базі Новомажарівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Теремок» Новомажарівської сільської ради Зачепилівського району відбувся районний семінар-практикум.

     Завідувач закладу Дороніна Ж.Г. провела екскурсію по закладу. Жанна Григорівна зупинилася на питаннях підвищення професійної компетенції педагога. Разом із учасниками обговорили питання застосування форм і видів організації освітнього процесу, практичне засвоєння важливих умінь та навичок дошкільнятами. Керівник районного методичного обєднання вихователів Валенко О.В. зосередила увагу присутніх на  використанні ігрових і проблемно-навчальних ситуацій, партнерській взаємодії дорослого і дитини під час проведення занять.  

     Учасники семінару, вихователі закладів дошкільної освіти, розглянули питання виховання екологічної свідомості дошкільників та організацію і проведення пошуково-дослідницької діяльності у ДНЗ.

    Вихователі Новомажарівського ДНЗ Валенко О.В. та Дериведмідь Г.І. запропонували учасникам заходу інтегровані заняття, під час яких спонукали дітей до експериментування, розвивали спостережливість, увагу та творчі здібності, виховували любов та бережне ставлення до природи. Гості стали активними учасниками тренінгу «Як виховувати екологічну свідомості у дітей».

     Вихованці закладу, маленькі мажаряни, в цей день добре зрозуміли причини виникнення дощу, а дошкільники – запамятали не лише будову і призначення батарейок, а й їх шкоду для екології.

    У роботі семінару-практикуму взяла участь методист районного методичного кабінету Гергель Т.В.

Переглядів: 242 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar