Головна » 2018 » Квітень » 16 » Турнір «Шкіряний м’яч» – основа шкільного футболу
13:50
Турнір «Шкіряний м’яч» – основа шкільного футболу

      В закладах освіти стартували найпопулярніші змагання з футболу серед школярів «Шкіряний м’яч». Ці змагання мають піввікову історію і беруть початок з середини шістдесятих років минулого сторіччя.

     Головною метою та завданням турніру є підвищення масовості дитячого футболу в районі, організація культурно-оздоровчої та виховної роботи в загальноосвітніх школах, зміцнення здоров’я підлітків і залучення їх до систематичних занять спортом, виявлення талановитих футболістів, популяризація та розвиток футболу.    

 Футбольні баталії серед команд, заявлених  закладами освіти Зачепилівського району, тривали 14.04.2018 на Миколаївському сільському футбольному полі. Змагання першості шкіл проходили згідно регламенту та   визначалися переможці, які  візьмуть участь в обласному етапі.

 Для участі в змаганнях були представлені  5 команд. За результатами гри  перше місце у віковій групі U13 посіла команда Чернещинського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів –ДНЗ» (вчитель Веклич І.Г.), а у віковій групі U14 -  команда Новомажарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ( Бабенко Є. О.), ІІ місце в  вікових категоріях U13  та U14 посіла команда Зіньківщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів ( вчитель Сахненко Д.С.).,ІІІ місце  у віковій категорії  U13 посіла команда Орчицької ЗОШ І-ІІ ступенів (вчитель Кащеєва В.О.).

      

Змагання пройшли цікаво. Попереду у юних футболістів, довгий і тернистий шлях до здобуття перемог.

      Команди - переможці були нагороджені дипломами та кожному учаснику команди були вручені сувенірні медалі за І,ІІ,ІІІ місце.

 

Переглядів: 405 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar