Головна » 2019 » Травень » 8 » Тиждень безпеки дитини у закладах дошкільної освіти Зачепилівського району.
15:43
Тиждень безпеки дитини у закладах дошкільної освіти Зачепилівського району.

  

Щороку у квітні місяці у закладах дошкільної освіти Зачепилівського району проходить Тиждень безпеки дитини з метою поліпшення якості організаційної, практичної і навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки, захисту життя та норм поведінки у надзвичайних ситуаціях. Дитина – найцінніший, найдорожчий скарб, сенс життя не тільки для кожної окремо взятої родини, а й суспільства загалом. Тому саме збереження здоров’я та захист життя дітей – основне завдання, що стоїть перед освітянами.

      Відповідно до наказів відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської районної державної адміністрації від 12.04.2019 № 70 «Про підготовку та проведення Дня цивільного захисту в навчальних закладах та Тижня безпеки дитини у закладах дошкільної освіти» у закладах дошкільної освіти району  з 15 по 21 квітня 2019 року проходив Тиждень безпеки дитини.

У дошкільному підрозділі Чернещинського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ», Руновщинському ДНЗ я/с «Сонечко» були проведені інтегровані заняття «Пішохід, пішохід, пам’ятай про перехід», під час якого вихователі розповіли дітям про значення пішохідного переходу та про правила дорожнього руху, вихованці виготовили аплікації з кольорового паперу «Світлофор», провели гру "Машини на дорозі".

 

У Новомажарівському ДНЗ я/с «Теремок», серед інших заходів Тижня, цікаво було проведено  заняття «Предмети навколо нас», під час якого діти ознайомилися із різними небезпечними предметами та усвідомлювали небезпечність поводження з такими предметами.

    У закладах дошкільної освіти у рамках Тижня проведено бесіди: «Вчись поводитись безпечно», «Служби порятунку», «Отруйні речовини», «На майданчику грай-правила не забувай»; сюжетно-рольові ігри: «Лікарня», «Сім’я»; дослідницьку діяльність: гасіння полум’я, дослідження властивостей піску та камінців, визначення наявності вітру.

 

Переглядів: 268 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar