Головна » 2019 » Вересень » 2 » Святкуємо День знань
15:26
Святкуємо День знань

    2 вересня  днем Знань та першим дзвоником  для першокласників розпочався 2019/2020 навчальний рік у закладах загальної середньої освіти Зачепилівського району.

      День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

     

 

  В закладах освіти району пройшли урочисті лінійки з нагоди Дня знань. Це хвилююче та урочисте свято покликало за шкільні парти 455 учнів Зачепилівського району, у тому числі 26 першокласників.
     До кожної школи завітали почесні гості: представники Зачепилівської районної державної адміністрації , Зачепилівської районної ради та відділу освіти, молоді та спорту, які в своїх виступах передали вітання від голови Харківської обласної державної адміністрації Світличної Ю.О.

    На святі були присутні сільські голови та спонсори закладів, які вітали дітей та вчителів з радісним та світлим святом початку нового навчального року.

   Особливо хвилюючим було свято в Орчицькій початковій школі ,бо в цей день  докорінно  реконструйована, оновлена   початкова школа з дошкільним підрозділом   радо відчинила  двері для своїх вихованців. Друге народження навчального закладу співпало з вагомою ювілейною датою - 170-річчям його заснування. Відтепер школярі мають найкращі умови для успішного старту в країну Знань. Відкриття дошкільного підрозділу вирішило проблему охоплення 20 дітей дошкільного віку дошкільною освітою. Для дошкільнят створені всі умови для виховання, навчання, зміцнення здоров’я та фізичного розвитку.

Відкриття Орчицької початкової школи з дошкільним підрозділом після капітального ремонту

Урочистості з нагоди Дня знань у Рунівщинській ,Зіньківщинській Новомажарівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів ,Чернещинському НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів – ДНЗ»

Переглядів: 291 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar