Головна » 2019 » Березень » 5 » Старші дошкільники району стали  учасниками  «Всеукраїнського заняття доброти»
14:23
Старші дошкільники району стали  учасниками  «Всеукраїнського заняття доброти»

В рамках реалізації просвітницько – виховного проекту Благодійного фонду допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа» в закладах дошкільної освіти району 1 березня проведено інтерактивне заняття про гуманне та відповідальне ставлення до тварин на тему: «Тварини – наші друзі», яке спрямоване на формування у дітей старшого дошкільного віку гуманного та відповідального ставлення до тварин. В рамках заняття старші дошкільники Новомажарівського та Руновщинського дошкільного навчального закладу переглянули  фільм про життя домашніх та безпритульних котів та собак. В гості до вихованців завітав песик Сірко, який  розповів, що своїх домашніх  тварин потрібно любити, оберігати і піклуватися про них, а при зустрічі з безпритульними та домашніми тваринами на вулиці, бути  завжди обережними.

Дітям сподобалися заняття і кожен з них забажав намалювати свого домашнього улюбленця. Всі разом розглядали цікаві малюнки про братів наших менших.

         Ми впевнені, що такі дні доброти потрібні і діти будуть піклуватися про домашніх улюбленців і ніколи не будуть їх ображати.

Переглядів: 348 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar