Головна » 2017 » Грудень » 22 » Проведено семінар - практикум для молодих учителів закладів загальної середньої освіти району.
17:07
Проведено семінар - практикум для молодих учителів закладів загальної середньої освіти району.

     

22 грудня 2017 року на базі Зачепилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар - практикум для молодих учителів закладів загальної середньої освіти району. У семінарі взяли участь методист районного методичного кабінету відділу освіти Гергель Т.В., заступники директора Зачепилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Гвоздік С.В., Перерва З.В.

    Під час проведення семінару молодим учителям надана методична допомога щодо використання нормативно-правової документації, яка регламентує діяльність учителя у 2017/2018 навчальному році та планування і проведення уроків. В ході семінару молодими учителями детально було розглянуто структуру комбінованого та інтерактивного уроку. Окрім того учасниками семінару було здійснено структурування уроку за даною темою. Молоді учителі, працюючи в групах, виявили неабияку зацікавленість та активність. У другій частині семінару молоді учителі відвідали уроки досвідчених учителів Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів – урок англійської та української мови, фізичної культури та уроку у початкових класах. Під час проведення яких закріпили отриману інформацію на семінарі.

     Проведення подібних занять сприятиме професійному становленню молодих учителів та прискорить процес адаптації молодих учителів до входження в професію.  

Переглядів: 485 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar