Головна » 2017 » Вересень » 2 » Привітання з новим навчальним 2017/2018 роком!!!
13:28
Привітання з новим навчальним 2017/2018 роком!!!

 

  І знуву лунає перший дзвоник у новому навчальному 2017/2018 навчальному році.

     З нагоди Дня знань – справжнього всенародного свята мудрості, доброти і людяності – на святково прикрашених шкільних майданчиках відбулися урочисті лінійки, на яких побували керівники району.

     Школярів, вихованців, батьків і педагогів Зачепилівської ЗОШ І-ІІІст. вітали голова районної державної адміністрації А.Л.Конопля, селищний голова Ю.В.Кривенко, почесний громадянин Зачепилівського району В.О.Верхогляд, представник депутата обласної ради, почесного громадянина Харківської області та Зачепилівського району, директора ПСП ім. Фрунзе І.Д.Гляня А.М. Глянь, начальник відділу освіти районної державної адміністрації О.М.Зеленський, настоятель Свято-Архангело – Михайлівського храму о. Петро.

     Начальник відділу освіти Зеленський О.М. був присутній на урочистій лінійці в Зачепилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка відбулася в приміщенні Зачепилівського районного будинку культури та побажав усім терпіння в навчанні, підкорювати нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів , міцного здоров’я, мирного неба, щедрої долі, невичерпної жаги до знань та досягти омріяної мети.

Переглядів: 461 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar