Головна » 2019 » Травень » 23 » Привітання з Останнім дзвоником!
17:00
Привітання з Останнім дзвоником!

Дорогі юні друзі!

Шановні вчителі та батьки!

 

Сердечно вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника, що знаменує веселу пору канікул й відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості.

Для випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Віримо, що Вам, шановні випускники, вистачить наполегливості у досягненні поставленої мети, ви твердо крокуватимете до обраної цілі і зможете взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни. Здобуті успіхи стануть найвищою винагородою учителям та батькам, які вкладали у вас любов, доброту, щедрість гарячих сердець.

Низький уклін Вам, дорогі освітяни, вихователі та наставники. Силою вашої думки та теплом душі твориться майбутнє країни!

Вітаємо батьків сьогоднішніх школярів, які разом із дітьми пройшли цей довгий і непростий шлях: раділи їх успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важку хвилину. Нехай же наші діти стануть справжніми людьми, гідними поваги.

А юним друзям, школярам, бажаємо добре відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Зі святом вас, дорогі друзі!

 

Начальник відділу освіти,

молоді та спорту                                                                     О.ПЕТРЕНКО

Переглядів: 298 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar