Головна » 2019 » Вересень » 3 » ПРИВІТАННЯ КАРПОВОЇ ЛАРИСИ ГЕОРГІЇВНИ З ДНЕМ ЗНАНЬ
15:50
ПРИВІТАННЯ КАРПОВОЇ ЛАРИСИ ГЕОРГІЇВНИ З ДНЕМ ЗНАНЬ

   Дорогі друзі!

Вересень традиційно розпочинається Днем знань – справжнім святом мудрості, доброти і людяності, що символізує відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги до нових звершень.

День знань завжди яскравий, емоційний, хвилюючий та неповторний – особливе свято, свято учнів, учителів, батьків, свято кожного з нас!

Настає новий життєвий етап, повний дивовижних відкриттів, нових вражень, важливих досягнень і перемог особливо в житті першокласників та випускників. Адже саме сьогодні перед першокласниками відкриється світ нового і незнаного, незвіданого і прекрасного, а для випускників – дорога в майбутнє.

Дорогі діти! Бажаю провести цей навчальний рік плідно та цікаво, у взаєморозумінні з учителями та батьками, зустріти добрих і надійних друзів.

Шановні педагоги! Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Щира вдячність Вам за самовідданість, за покликання сіяти знання і добро, прагнення жити та творити майбутнє рідної Харківщини своєю невтомною працею!

Шановні батьки! Перед вашими дітьми відкриваються двері до скарбниці людської мудрості. Будьте поруч. Нехай ваша турбота забезпечить вашим дітям успішний шлях пізнання світу.

Щиросердно бажаю всім міцного здоров’я і щастя, успіхів і невичерпної наснаги, здійснення мрій і благополуччя!

Зі святом, з новим навчальним роком!

 

Директор Департаменту науки і освіти

Харківської обласної державної адміністрації Лариса КАРПОВА

Переглядів: 245 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar