Головна » 2019 » Квітень » 4 » Практичний семінар з питання формування граматичної компетенції дошкільників
16:29
Практичний семінар з питання формування граматичної компетенції дошкільників

3 квітня 2019 року вихователі закладів дошкільної освіти району стали учасниками районного практичного семінару з питання формування граматичної компетенції дошкільників, який пройшов на базі Зачепилівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Ромашка». Вихователь Бєкетова В.В. звернула увагу колег  на ефективність використання у роботі з дітьми методів і прийомів, спрямованих на розв’язання завдань розвитку мовлення  дошкільників, виконання програмових вимог щодо формування граматичної компетенції  з освітньої лінії «Мовлення дитини». 

     В рамках майстер-класу, який провела Бєкетова В.В., було проведено практичні  заняття з оволодіння різноманітними вправами для забезпечення мовленнєвої активності вихованців закладів дошкільної освіти.

     В обговоренні поставлених питань на семінарі важливого значення було надано необхідності підвищення рівня мовленнєвої культури педагогічних працівників, як важливої складової успішної професійної діяльності.

     Молоді вихователі Руновщинського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Сонечко» та Чернещинського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів-ДНЗ»  із великим задоволенням прийняли участь у семінарі, активно працювали та збагатили свій невеликий педагогічний досвід практичними уміннями відповідно до теми семінару.

    У роботі семінару взяла участь методист районного методичного кабінету Гергель Т.В.

Переглядів: 308 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar