Головна » 2019 » Лютий » 7 » Питання використання проектних технологій на уроках англійської мови в початковій школі розглянули 05 лютого
09:25
Питання використання проектних технологій на уроках англійської мови в початковій школі розглянули 05 лютого

   Застосування нових освітніх технологій, які дозволяють учням здійснювати засвоєння знань з предметів в сукупності з іншими науками в закладах загальної середньої освіти району, розглянули педагогічні працівники району на районному семінарі, який відбувся 05 лютого в Чернещинському навчально-виховному комплексі «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад».

     Вчитель англійської мови закладу Полчанінова Надія Миколаївна ознайомила учасників з основними підходами до організації освітнього процесу на уроках англійської мови в початковій школі в умовах Нової української школи. Зокрема зупинилася на використанні проектної методики, як одному з дієвих способів організації мовної взаємодії. Учасники заходу працювали над правильним вибором навчальних методів, що дозволяють індивідуалізувати навчальний процес та переконалися у тому, що ця методика дозволяє учням проявити самостійність у виборі джерел інформації, способу її викладу і презентації, працювати над темою, яка викликає найбільший інтерес, підвищуючи мотивацію учня. Це ідеальна можливість здобувати та застосовувати знання англійської мови індивідуально і творчо, що дає учням реальне відчуття власних досягнень, дозволяє розвивати мовні навички й уміння на практиці.

    Після занурення у світ коміксів і кросвордів педагоги, які брали активну участь в роботі семінару, мали змогу реалізувати свої творчі здібності у створенні власного проекту - "What I usually have for breakfast" та його презентації.

    В роботі семінару взяла активну участь завідувач районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської районної державної адміністрації А.І.Бєляєва.

Переглядів: 311 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar