Головна » 2019 » Січень » 22 » «Педагог – об’єкт і провідник змін на шляху впровадження Концепції «Нова українська школа»
17:55
«Педагог – об’єкт і провідник змін на шляху впровадження Концепції «Нова українська школа»

 Під таким гаслом відбувся районний семінар-практикум для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти району в Чернещинському НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів-ДНЗ» 22 січня 2019 року.

 З метою підвищення професійного рівня педагогічних працівників початкових класів щодо формування ключових компетентностей в учнів початкової ланки адміністрацією Чернещинського навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» та районним методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту було проведено районний семінар-практикум. В рамках заходу вчитель 1 класу Лисяк Поліна Михайлівна провела майстер-клас, залучивши учасників семінару до практичної діяльності з конструювання освітнього процесу на основі потижневого планування. А також познайомила гостей з сучасними методиками навчання учнів початкових класів. Продемонструвала окремі аспекти навчально-виховного процесу, який здійснюється в оновленому руслі, відповідно до сучасної освітньої політики.

Учасники семінару опрацювали як теоретичні, так і практичні аспекти організації освітнього процесу в початковій ланці, основні підходи, технології, необхідні для роботи вчителя.

     Зустріч пройшла в атмосфері співпраці й педагогічної творчості, завдячуючи  майстерності вчителя.

В роботі семінару взяла участь методист РМК Тетяна Гергель.

Переглядів: 297 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar