Головна » 2019 » Травень » 13 » ОЗДОРОВЧА КАМПАНІЯ 2019
08:31
ОЗДОРОВЧА КАМПАНІЯ 2019

    

10.05.2019 року проведено семінар - нараду з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей улітку 2019 року для директорів закладів середньої освіти, директорів таборів відпочинку з денним перебуванням, кухарів, відповідальних  за харчування та директорів літніх мовних таборів.

      На нараді  обговорювалися питання:

  1. Про  підготовку та організацію літньої оздоровчої кампанії і відпочинку дітей улітку 2019 року.
  2. Дотримання вимог щодо безпечності та окремих показників якості харчових продуктів під час оздоровчої кампанії   та вимоги санітарного законодавства при організації оздоровлення та відпочинку дітей улітку,
  3.  Забезпечення протипожежних заходів під час проведення оздоровчої кампанії.
  4.  Безпека життєдіяльності та охорони праці в дитячих таборах відпочинку з денним перебуванням.
  5.  Про порядок організації харчування дітей  та нормативно-правове забезпечення  цього питання.
  6. Методичні засади організації роботи Літніх мовних таборів.
  7.  Організація  виховної роботи та планування  змістовного дозвілля.
  8. Співпраця Зачепилівського будинку дитячої та юнацької творчості з дитячими таборами відпочинку.

В роботі семінару – наради взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Олена Петренко, головний спеціаліст Зачепилівського районного відділу Головного управління Держпродслужби в Харківській області Світлана Гребінник, санітарний фельдшер Зачепилівського районного відділу Головного управління Держпродслужби в Харківській області Катерина Козина, провідний спеціаліст Зачепилівського районного сектору Головного управління ДСНС України в Харківській області Володимир Панченко, завідувач Зачепилівського  районного відділення Красноградської міжрайонної філії ДУ «ХОЛЦ МОЗ України» Наталія Харченко, директор КЗ «Зачепилівський будинок дитячої та юнацької творчості»  Любов Сало, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Світлана Пашкова, завідувач районного методичного кабінету  відділу освіти, молоді та спорту Антоніна Бєляєва, методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Валентина Ляшенко.   В 2019 році планується забезпечити функціонування 5 таборів з денним перебуванням на базі 4 закладів  загальної середньої освіти. Відпочинкова зміна становитиме 14 робочих днів і триватиме з 27 травня до 13 червня.

  • З метою належної підготовки навчальних закладів до проведення літнього відпочинку дітей відділом освіти, молоді та спорту Зачепилівської районної державної адміністрації розроблено планові показники щодо охоплення дітей в пришкільних таборах. Заплановано оздоровити 316 дітей. На оздоровлення школярів виділено 154,8 тис. грн. більше, ніж у минулому році. Вартість харчування на одного учня в день становитиме 35,00 грн. Діти забезпечуватимуться дворазовим харчуванням. Буде складено примірне  меню, яке включає в достатній кількості м’ясні страви, рибу, свіжі овочі, фрукти, твердий сир, печиво та натуральні соки. Сформовано штатні розписи.
Переглядів: 336 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar