Головна » 2019 » Жовтень » 8 » Освітяни району відсвяткували День працівників освіти
15:29
Освітяни району відсвяткували День працівників освіти

Учителю! Вклоняємось доземно

Перед великим іменем твоїм

    Такими важливими і зворушливими словами розпочалося свято – День працівників освіти у районному Будинку культури 3 жовтня, в якому взяли участь освітяни району. Серед працівників освіти, які нині працюють, почесне місце займали – педагоги-ветерани.  Вже традицією стало запрошувати їх на свято, шанувати зі сцени, вітати квітами.

      В урочистостях взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Олег Соколов та заступник голови районної ради Сергій Дорошенко, які вручили нагороди від Зачепилівської районної державної адміністрації та Зачепилівської районної ради кращим педагогам району.

      За сумлінну і плідну працю, вагомий внесок у реалізацію завдань сучасної державної політики в галузі освіти та з нагоди професійного свята начальником відділу освіти, молоді та спорту Оленою Петренко були вручені кращим представникам трудових колективів Грамоти та подяки.

      Зі словами привітання до освітян та напутнім словом до молодих педагогічних працівників звернулася голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Антоніна Бєляєва. 

       Подарунком для всіх присутніх став святковий концерт.

Переглядів: 263 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar