Головна » 2020 » Січень » 10 » обговорили питання формування здоров’язбережувальної компетентності
12:49
обговорили питання формування здоров’язбережувальної компетентності

   10 січня, з метою творчої діяльності та професійного зростання,  в районному методичному кабінеті відбулася зустріч вчителів предмету «Основи здоров’я», які обговорили питання формування в учнів здоров’язбережувальної компетентності , як основи здорового способу життя.

Були розглянуті питання розвитку життєвих навичок, що сприяють соціальному та фізичному здоровю учнів. О.Г. Демьохіна, учитель Зіньківщинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, детально зупинилася на відпрацюванні практичних дій з учнями 6 класу з теми «Стосунки з однолітками» у формі інтерактивних вправ. А також зосередила увагу присутніх на цікавому і корисному інформаційному матеріалі щодо актуальних питань здоровя та безпеки людини.

    О.А.Лис, учитель Чернещинського навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» та І.В.Овчаренко, учитель Новомажарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів повели розмову про безпеку харчування та репродуктивне здоров’я молоді.

   Засідання закінчилося виробленням методичних рекомендацій щодо викладання предмету «Основи здоровя» в напрямку відпрацювання практичних дій у процесі вивчення кожної теми.

   В процесі роботи учасники взяли участь в інтерактивній вправі щодо створення позитивного психологічного настрою на роботу.

    Зустріч була організована з ініціативи методиста районного методичного кабінету Т.В.Гергель.

Переглядів: 288 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar