Головна » 2019 » Лютий » 27 » Новомажарівський ДНЗ я/с «Теремок» приймав гостей із району
16:24
Новомажарівський ДНЗ я/с «Теремок» приймав гостей із району

     26 лютого 2019 року на базі Новомажарівського  дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Теремок»  пройшли семінари-практикуми на тему «Адаптація дітей до умов дитячого садка. Підвищення психологічної компетентності педагогів в сучасному дошкільному закладі» та «Підвищення якості освітньої роботи з питань особистої безпеки та захисту життя і здоров’я дітей». У роботі семінарів взяли участь вихователі закладів дошкільної освіти району, вчителі 4 класів закладів загальної середньої освіти, методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської районної державної адміністрації Гергель Т.В.

      Вихователі Новомажарівського ДНЗ я/с «Теремок» Антоненко Г.Г. та Дериведмідь Г.І. поділилися досвідом з питань адаптації дітей до дитячого садка та особистої безпеки, захисту життя і здоров’я дітей. Під час презентації досвіду роботи вихователі звернули увагу присутніх на основні види робіт вихователя під час адаптації дитини до умов закладу дошкільної освіти, висвітили проблеми формування елементарної компетенції з питань безпеки у дітей та обговорили нестандартні форми освітньої роботи з ОБЖД з дітьми в різновікових групах.

    

Яскравим змістовим етапом семінару-практикуму стали практичні заняття з учасниками семінару за основними напрямками формування основ безпеки життєдіяльності дітей в закладах дошкільної освіти. Присутні колеги та батьки дітей Новомажарівського ДНЗ, які також були учасниками семінару, активно працювали в групах щодо формування практичних навичок основ безпеки життєдіяльності.

    Вчителі початкових класів обговорили окремі питання наступності між дошкільною та початковою ланкою освіти.

    Закінчилися заняття виробленням рекомендацій для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти з висвітлених питань.

    По завершенню семінару вчителі Новомажарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів дякували вихователям Новомажарівського ДНЗ за співпрацю та якісну роботу щодо підготовки дошкільнят до школи.

Переглядів: 335 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar