Головна » 2018 » Березень » 6 » Нарада керівників загальної середньої освіти
11:22
Нарада керівників загальної середньої освіти

       06.03.2018 на базі Зачепилівського БДЮТ відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти відділу освіти Зачепилівської районної державної адміністрації. Начальник відділу освіти Петренко О.О. ознайомила присутніх з організацією роботи  відділу освіти Зачепилівської РДА  в умовах передачі у власність територіальної громади Зачепилівської селищної ради частини дошкільних та закладів загальної середньої освіти . 

     У нараді взяв участь провідний  фахівець Зачепилівської філії Харківського обласного центру зайнятості Мосьпан А.В.,  який  ознайомив присутніх  з використанням дистанційних технологій для профорієнтації школярів та педагогічних працівників.

       На питанні щодо організованого завершення 2017/2018 навчального року та особливостях проведення ДПА в ЗЗСО, актуальних завдання щодо підготовки до проведення Міжнародного дослідження PISA-2018  та про організацію роботи з відбору та замовлення підручників на 2018/2019 навчальний рік зупинилася методист районного методичного кабінету Ляшенко В.І.

       З аналізом підсумків ІІ (районного) та ІІІ (обласного) етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів 2017/2018 навчального року виступила  завідувач районного методичного кабінету відділу освіти Бєляєва А.І.  

       Детально про  результати ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2017/2018 навчальному році  розповіла  директор  Будинку дитячої та юнацької творчості Сало Л.В.

      Про основні напрямки роботи відділу освіти у сфері реалізації державної політики щодо запобігання проявам корупції у 2018 році та дотримання нормативних вимог до підготовки документації закладами загальної середньої освіти на засідання атестаційної комісії, про організацію підготовки педагогів  за новим Державним стандартом початкової загальної освіти та  організаційні питання з підготовки педагогічних працівників на сайті студії  EdeRa проінформувала методист районного методичного кабінету Гергель Т.В.

     Також були розглянуті  питання про участь педагогічних працівників у фестивалі комп’ютерної графіки та анімації, про проведення регіональних інтернет - зборів батьків майбутніх першокласників,тижня фінансової грамотності,  озвучено питання про додаткову потребу в педагогічних кадрах на 2018/2019 навчальний рік та відзначення  у 2018 році пам'ятних та ювілейних дат відомих українців.

       За матеріалами наради керівникам  ЗЗСО було надано ряд  доручень для їх виконання.

Переглядів: 489 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar