Головна » 2019 » Червень » 27 » Молоді таланти Новомажарівської ЗОШ І – ІІІ ступенів
09:48
Молоді таланти Новомажарівської ЗОШ І – ІІІ ступенів

        

Діти та молодь, а головне робота з ними для розкриття їх талантів, – це основа роботи кожного закладу загальної середньої освіти. Не виняток і Новомажарівська ЗОШ І – ІІІ ступенів. Педагогічний колектив школи  надає великої уваги пошуку талантів своїх вихованців, розвитку творчого потенціалу учнів.

         Учні  школи стають  учасниками та переможцями  різноманітних конкурсів не тільки районного та обласного рівня, а й Всеукраїнського.

         В цьому навчальному році учениця 9 класу Соболенко Інна (вихованка гуртка «Історичне краєзнавство») під керівництвом вчителя історії та керівника гуртка Устименко І.С. стала лауреатом Всеукраїнського конкурсу творчих робіт учнів «Я – журналіст!», який щорічно проводиться  Острозькою академією. 

         Приємним новорічним подарунком став  лист із академії з Дипломом лауреата конкурсу. Інна брала участь у двох номінаціях, в яких показала свій хист в різних жанрах журналістики. У номінації «Дякую батькам» Інна показала вміння писати статті, а у номінації «Моя школа найкраща» - вміння фотокореспондента. Також обов’язковою умовою участі в конкурсі було написання есе «Чим мені подобається професія журналіста?», з яким Інна також впоралася творчо, показавши свій широкий кругозір.

         Вже 19 січня Інна отримала запрошення взяти участь у роботі заочної школи молодого журналіста, що проводиться в лютому у м. Рівне на базі Острозької академії. А на сьогоднішній день вона отримала сертифікат про успішне закінчення курсу «Школа універсального журналіста», який проводився Острозькою академією.

Переглядів: 270 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar