Головна » 2019 » Травень » 29 » Літо,літечко! Ура! Літні мовні групи – 2019!
10:15
Літо,літечко! Ура! Літні мовні групи – 2019!

     https://3.bp.blogspot.com/-GcLViFVqYc4/VUC2Yb5BUgI/AAAAAAAALGs/yx3uJHS-Po8/s1600/2015-04-17_100643.png     

27 травня 2019 року  в закладах загальної середньої освіти при таборах відпочинку з денним перебуванням Зачепилівського району розпочали роботу літні мовні  групи  

Метою  літніх мовних груп є створення  відповідного мовного середовища та умов для заохочення учнів до вивчення англійської мови.        

    Цього літа з 27 травня по 13 червня 2019 року у літніх мовних групах має відпочити та покращили свої знання із англійської мови  52 учні. Участь у мовному таборі допоможе дітям розкрити свої таланти та отримати досвід спілкування іноземною мовою. При цьому знання дитини не будуть оцінювати як у школі, і дитина буде сприймати навчання як гру!              

      У літніх мовних групах дитина зможе здобути необхідні мовні навички, непомітно подолати мовний бар'єр, удосконалити свою розмовну мову, поєднати навчання із захоплюючим відпочинком, отримати мотивацію для подальшого удосконалення англійської мови.
          Т
акий шкільний проект є доступним для багатьох бажаючих, незалежно від рівня володіння мовою Кураторами літніх мовних груп призначено вчителів англійської мови  та виділено зручні кабінети, оснащені комп’ютером, магнітофоном, мультимедійним проектором, телевізором. Плани роботи літніх мовних груп насичені різноманітними заходами з урахуванням вподобань та віку дітей.

Любі діти ! Бажаємо позитивних емоцій, гарного настрою та незабутніх спогадів про літній відпочинок!

Переглядів: 305 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar