Головна » 2020 » Серпень » 6 » КАРАНТИН ПРОДОВЖЕНО ДО 31 СЕРПНЯ 2020 РОКУ
10:40
КАРАНТИН ПРОДОВЖЕНО ДО 31 СЕРПНЯ 2020 РОКУ

       Загальнонаціональний карантин, встановлений через пандемію COVID-19, продовжено до 31 серпня 2020 року. В регіонах встановлюватиметься один з чотирьох рівнів епідемічної небезпеки, два з яких мають обмеження для діяльності закладів освіти. Відповідне рішення Уряд ухвалив 22 липня 2020 року

       З 1 серпня 2020 року залежно від епідемічної ситуації в кожному з регіонів або окремих адміністративно-територіальних одиницях встановлюється один з рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19 – “зелений”, “жовтий”, “помаранчевий” або “червоний”. Рівень визначає Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за результатом оцінки епідемічних показників у регіоні.

    Зокрема, на території регіонів із “помаранчевим” рівнем небезпеки заборонено відвідувати заклади освіти здобувачами у групах більш ніж 20 осіб, крім закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

    На території регіонів із “червоним” рівнем небезпеки здобувачам освіти заборонено відвідувати заклади освіти.

    На території регіонів, з “помаранчевим” та “червоним” рівнем епідемічної небезпеки органи державної влади та місцевого самоврядування можуть застосовувати додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи в межах компетенції.

Переглядів: 176 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar