Головна » 2017 » Грудень » 8 » Інновації на уроках фізичної культури – крок на шляху до Нової української школи
10:39
Інновації на уроках фізичної культури – крок на шляху до Нової української школи

    

 6 грудня  2017 року на базі Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся майстер-клас для вчителів фізичної культури ЗЗСО Зачепилівського району за темою «Інновації на уроках фізичної культури». Питання щодо розвитку ключових компетентностей учнів на уроках фізичної культури в умовах Нової української школи розкрив у своєму виступі вчитель фізичної культури цієї школи Геков Олексій Анатолійович , охарактеризувавши  10 її компетентностей.

        Ячевський Максим Володимирович , вчитель фізичної культури цієї ж школи , зупинився на одному з видів інновацій у програмах з фізичної культури – чирлідинг , як елементу чирспорту , та шляхах його впровадження в Зачепилівській ЗОШ. Учні школи своїм виступом підтвердили популярність та небайдужість учнівської молоді до запровадження нових форм патріотичного та лідерського виховання засобами фізичної культури.

       У семінарі взяли участь учителі фізичної культури з усіх шкіл району. Вони збагатилися  не лише теоретичною інформацією , але й набули практичні навички для активізації роботи з фізичного виховання в своїх школах через запровадження нових форм навчальної , виховної , методичної , спортивно-масової роботи з учнями.

Переглядів: 476 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar