Головна » 2017 » Вересень » 8 » Фестиваль «Відкриті уроки футболу» в Зачепилівському районі
15:30
Фестиваль «Відкриті уроки футболу» в Зачепилівському районі

                 06.09.2017 року на районному футбольному полі відбувся фестиваль «Відкриті уроки футболу». У фестивалі взяли участь   понад 190 учнів навчальних закладів віком від 9 до 12 років  під керівництвом 9 волонтерів із загальноосвітніх навчальних закладів Харківської області.

          Фестиваль був проведений Харківською обласною  Федерацією футболу  та на виконання Договору про взаємодію між Міністерством освіти і науки України та Федерацією футболу України щодо реалізації в Харківській області соціального проекту «Відкриті уроки футболу».  Проект спрямований на допомогу дітям переселенцям та подолання їх відчуженості від місцевих дітей  засобами футболу.

      Фестиваль відкрили  начальник Харківського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Кривенцова Олена Миколаївна, координатор проекту та виконавчий директор Харківської обласної Федерації футболу Коробка Олена Олександрівна.

         В кожному із восьми квадратів, на які була розділена територія футбольного поля,волонтерами   проводились різні спортивні ігри,змагання , виконувались тренувальні вправи,вивчалися ази з футболу із школярами.

       Підсумком фестивалю була гра в футбол учнями, які показали найкращі результати в ході тренувань.

      На закінчення  кожен   учасник  гри в футбол отримав солодкий подарунок, а всі команди – м’ячі  для використання їх на заняттях у навчальних закладах.

      Фестиваль пройшов цікаво в атмосфері дружби, радості, гарного настрою і  найкращих побажань організаторам  та учасникам  його проведення.

Переглядів: 419 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar