Головна » 2020 » Березень » 30 » АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОБНЕ ЗНО-2020
09:45
АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОБНЕ ЗНО-2020

У зв’язку з продовженням всеукраїнського карантину до 24 квітня 2020 року проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання відтерміновується.

Після завершення карантину всі зареєстровані учасники зможуть  у звичному форматі пройти пробне ЗНО: попрацювати з тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт основної сесії ЗНО 2020 року,  попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання та навчитися ефективно розподіляти час, отримати відповіді на такі запитання: що я знаю з певного предмета, який у мене рівень підготовки, скільки тестових балів я можу набрати під час ЗНО, що мені потрібно ще повторити?

Нові дати проведення пробного ЗНО буде повідомлено додатково

Ми розуміємо, що ситуація, яка склалася, ставить надзвичайні виклики перед випускниками і вступниками, і хочемо допомогти їм якнайкраще підготуватися до важливого етапу у їхньому житті. Тож ми запропонуємо випускникам можливість дистанційно поспостерігати за процедурою проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання і виконати тестові завдання з обраного предмета. На сьогодні більшість учнів і студентів уже працює дистанційно, тож сподіваємося, що така форма роботи буде для них комфортною і доцільною.

Найближчим часом усі матеріали буде розміщено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру оцінювання.

Стежте за актуальними новинами на нашому сайті, наполегливо готуйтеся до зовнішнього незалежного оцінювання, зберігайте спокій і будьте здорові!

Інформацію  взято із сайту  УЦОЯО  http://testportal.gov.ua

Переглядів: 203 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar