Головна » 2017 » Грудень » 20 » «А до нас завітав Святий Миколай»
15:31
«А до нас завітав Святий Миколай»

        

З великим нетерпінням чекають діти та дорослі на Зиму, адже  вона провісниця  зимових свят, які  беруть свій початок  19 грудня , коли відзначається День Святого Миколая Чудотворця.

         Саме цього дня у всіх закладах загальної середньої освіти пройшли святкові заходи  покликані берегти та примножувати давні традиції  українського народу: святкові лінійки, відкриті уроки, театралізовані дійства, інсценовані вітання, виховні години.

         350 дітей з 9 навчальних закладів відвідали районне свято «А до нас завітав Святий Миколай ». Феєричний сценарій не залишив нікого байдужим: чарівні ведучі, талановиті вокалісти, плеяда ростових ляльок, парад Дідів Морозів та Снігуроньок, а на прощання  - гарні побажання  та солодощі від ініціативної групи «Реверс».

         Не оминули   солодощі і вихованців дитячого дошкільного закладу (ясла-садок) «Ромашка» сел. Зачепилівка. За підтримки ініціативної групи «Реверс» для малят було організовано яскраве святкове дійство,  під час якого всі учасники заходу отримали солодкий подарунок та іграшку.

         Добру традицію  започатковано  Почесним громадянином Зачепилівського району та Харківської області, депутатом обласної ради, меценатом Глянь  І.Д. який вже два роки поспіль вітає  дошкільнят та учнів району солодкими подарунками.

 

 

Переглядів: 346 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar