Головна » 2019 » Серпень » 31 » 30.08.2019 РОКУ відбулося пленарне засідання
15:55
30.08.2019 РОКУ відбулося пленарне засідання

30 серпня 2019 року, в межах районного педагогічного форуму, у приміщенні  Зачепилівського районного будинку культури відбулося пленарне засідання за темою « Роль освіти в зростанні інтелектуального, культурного, духовно морального, економічного потенціалу суспільства та особистості».

        У засіданні взяли участь перший заступник голови  Зачепилівської районної державної адміністрації  Л.Ружинська, перший заступник голови Зачепилівської селищної ради  О.Подколзіна , заступник голови районної ради С.Дорошенко,  начальник відділу освіти , молоді та спорту Зачепилівської районної державної адміністрації  О.Петренко ,  начальник відділу освіти , молоді та спорту Зачепилівської  селищної ради                        О. Зеленський, керівники та педагогічні працівники закладів освіти району,батьківська громадськість.

Відкрила пленарне засідання начальник відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської районної державної адміністрації О.Петренко.
Зі словами вітання до освітян звернулися перший заступник голови  Зачепилівської районної державної адміністрації  Л.Ружинська, перший заступник голови Зачепилівської селищної ради  О.Подколзіна , заступник голови районної ради С.Дорошенко,  які відзначили, що сьогодні, в цьому залі – кращі вчителі та вихователі району. Ті, хто без перебільшення сказати – вкладає в учнів не тільки свої професійні знання, а ще й душу і серце, навчає їх самостійно мислити, шукати відповіді на запитання, які щораз ставить наш переломний час.

Перший заступник голови Зачепилівської районної державної адміністрації Л.Ружинська зробила змістовний аналіз діяльності закладів освіти  та накреслила шляхи вирішення освітянських проблем. Разом з тим,  подякувала усім педагогічним колективам за роботу у минулому навчальному році та побажала нових досягнень та перемог.

 Заступник голови районної ради С.Дорошенко  детально довів до освітян  використання коштів  державної субвенції,обласного та місцевого бюджетів на капітальні ремонти, поповнення матеріально - технічної бази навчальних закладів.

У своєму виступі директор Новомажарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  А.Завада зазначила, що упродовж минулого року освітяни втілювали в життя ідею Нової української школи, реалізуючи цю реформу за трьома ключовими напрямами – оновлення змісту освіти та стандартів, підтримка й навчання вчителів та створення нового освітнього простору.

Під час роботи форуму для освітян власним досвідом ,відчуттями та враженнями про успіхи та виклики першого року НУШ поділилась вчителька початкових класів Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів В.Сухорукова.

Голова батьківського комітету другого класу Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Л. Сухіна   у своєму виступі зазначила,  що  батьки схвалюють впровадження Концепції «Нова українська школа» в освітньому процесі закладів освіти і  активно залучаються  до її впровадження,пропонують цікаві ідеї, допомагають у оформленні класів,організації виховних заходів, подорожей.                                                                                                      Начальник відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради
О.Зеленський привітав освітян з початком 2019/2020 навчального року та разом з начальником відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської районної державної адміністрації О.Петренко мелодійним передзвоном шкільного дзвоника  дали старт освітянам розпочати новий навчальний рік.

Освітянам подарувала пісню працівник Районного будинку культури Н.Клокун.

Під час роботи пленарного засідання форуму у фойє  Будинку культури працювала виставка  нових підручників  для 1-х,2-х,10-х,11-х класів та дидактичних матеріалів.

Після закінчення пленарного засідання педагогічні працівники  продовжили працювати в  районних локаціях та районних методичних об'єднаннях вчителів – предметників на базі Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

Переглядів: 221 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar