Головна » 2018 » Грудень » 28 » 27 грудня в районній державній адміністрації відбулася зустріч з обдарованими дітьми
14:24
27 грудня в районній державній адміністрації відбулася зустріч з обдарованими дітьми

Новий рік – свято, що приносить приємні сюрпризи. Так, 27 грудня 2018 року у залі засідань Зачепилівської районної державної адміністрації вітали обдарованих дітей Зачепилівщини, переможців та призерів районних конкурсів та Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Протягом навчального року вони захищали честь закладів освіти району, демонструючи глибокі знання з предметів, виявляли власні творчі здібності.  Частина цих школярів  у січні – лютому 2019 року  буде захищати честь району на обласному рівні.

Переможців привітали перший заступник голови  Зачепилівської районної державної дміністрації  Л.М.Ружинська та  начальник  відділу освіти, молоді та спорту  О.О.Петренко. У своїх виступах вони відзначили, що перемоги та досягнення учнів є підґрунтям для їхнього успішного майбутнього, бо лише той, хто розвиває свій талант, свої знання, може отримати перемогу у майбутньому. Керівники побажали учням не зупинятися на досягненому та впевнено йти до своєї мети.

Окремо слова подяки звучали на адресу вчителів та  керівників закладів освіти.

За виявлені глибокі знання з основ наук, досягнуті результати в ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін учням вручили дипломи  відділу освіти, молоді та спорту  Зачепилівської РДА , а також  солодкі подарунки.

 Зустріч завершилася оригінальним привітанням Діда Мороза та Снігуроньки, роль яких виконали Мамонтов Максим та Старченко Майя, учні Новомажарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Переглядів: 349 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar