Головна » 2017 » Квітень » 25 » КОРИСНІ вправи та програми ОНЛАЙН
17:01
КОРИСНІ вправи та програми ОНЛАЙН

Цікаві та корисні вправи ОНЛАЙН

Ласкаво просимо на сайт відділу освіти Зачепилівської РДА

Створити Коллаж онлайн - Стильні та красиві шаблони по створенню коллажа із фотографій на Ваш смак завжди знайдуть свого творця.

Tagul.com - WordArt.com є інтернет слова мистецтва Творця, який дозволяє створювати дивовижне і унікальне слова мистецтва з легкістю.

Learningapps - LearningApps.org є сервісом Web 2.0 для підтримки процесів навчання та викладання за допомогою невеликих інтерактивних модулів. Ці модулі можуть використовуватись безпосередньо як навчальні ресурси або для самостійної роботи. Метою роботи є створити загальнодоступну бібліотеку незалежних блоків, придатних для повторного використання та змін. Блоки (вони називаються Вправами) не включені в жодні конкретні сценарії чи програми, тому вони не розглядаються як цілісні уроки чи завдання, натомість їх можна використати у будь-якому доречному методичному сценарії.

Сервіс LoupeСервіс складається з трьох онлайнових інструментів: Loupe Collage — для створення колажів, Loupe Card — для генерування листівок, Loupe Waldo — для створення онлайнової ігри на уважність, в якій необхідно відшукати певне зображення на створеному колажі.

Показники електричних лічильників

Показники газових лічильників

Показники теплових лічильників

Температурний режим для ЗНЗ

Температурний режим для ДНЗ

Відвідування закладів середньої освіти (ЗСО)

Відвідування закладів дошкільної освіти (ЗДО)

Переглядів: 583 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar