Головна » 2018 » Лютий » 22 » Змагання з шахів серед школярів відбулися
09:10
Змагання з шахів серед школярів відбулися

              21 лютого Леб̓ язька філія Зачепилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів гостинно приймала учасників шахових змагань «Біла тура» із 7 закладів загальної середньої освіти району та Будинку дитячої та юнацької творчості. Розподілившись, згідно проведеного жеребкування, на вісім підгруп кожен гравець зосередився на головному – здійснити найбільше ефективних ходів, щоб отримати якомога більше жаданих очок для перемоги своїй команді та собі особисто.

       А далі розпочалися спортивні баталії…

       Змагання проходили по коловій системі, тому кожен гравець провів дев̓ ять ігор зі своїми суперниками. І кожна з них примушувала гравців до максимальної зібраності і винахідливості задля особистої перемоги та успішного виступу всієї команди. Перемога діставалася в нелегкій боротьбі, адже майже кожен із гравців пройшов довгий турнірний шлях з поразкою. Фортуна посміхнулася тільки юному шахісту з Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, учню 4 класу Берлиму Аристарху. Всі дев̓ ять партій у нього були виграшні. Він і став переможцем у грі на 3 дошці та отримав диплом за перше, по праву, завойоване місце. На інших трьох дошках переможцями стали Волков Максим, Яковенко Роман,  Веренич Тетяна – учні Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Друге місце посіли Бєлєвцов Ігор, Бєлєвцов Ілля, Ніколенко Іван (учні Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів) та Сапко Світлана, учениця Руновщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Третє місце за Чечель Данилом з Новомажарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів , Похиль Денисом та Крайнім Русланом із Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Поліщук  Ангеліною з Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

       Командні місця розподілилися так:

команда Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 1 місце;

команда БДЮТ – 2 місце;

команда Орчицької ЗОШ І-ІІ ступенів – 3 місце.

      Переможці і призери змагань отримали в нагороду дипломи відділу освіти та набори шахів, а всі учасники змагань – величезну кількість задоволення та приємних вражень.

Переглядів: 466 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar