Головна » 2018 » Листопад » 2 » Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек
15:35
Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

           

У жовтні 2018 року стартував  Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек, який проходив під гаслом «Шкільна бібліотека – центр творчого розвитку дитини» (до 100-річчя від дня народження В.О.Сухомлинського).

   Протягом місяця в усіх закладах освіти Зачепилівського району було проведено ряд цікавих заходів: бібліотечні уроки, години спілкування, бібліоподорожі, «круглі столи», уроки доброти, вікторини, родинні читання тощо.   Школярі  щодня знайомилися з цікавою інформацією, що відповідала зазначеній темі дня або тижня.

Заходи, що відбулися в  закладах освіти Зачепилівського району протягом місячника шкільних бібліотек, виправдали сподівання: досягнуте основне завдання місячника – залучити молодь до читання, домогтися, щоби друковане українське слово, книга, газета стали її постійною потребою, книга стала добрим другом, порадником школярів. Діти мали можливість познайомитися з новинками літератури, розширити та закріпити свої знання про життя і творчість В.Сухомлинського,  історію рідного краю, України, усвідомити роль книги в житті людини.

Переглядів: 314 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar