Головна » 2019 » Квітень » 13 » Відбувся зональний етап фестивалю юних пожежних
15:26
Відбувся зональний етап фестивалю юних пожежних

         Зональний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних (ДЮП) відбувся 12 квітня 2019 року   у приміщенні КЗ «Валківський районний дім «ІСКРА». Конкурс зібрав творчих, креативних та винахідливих школярів. У ньому взяли участь 11 команд загальноосвітніх закладів  Валківського, Красноградського, Коломацького,  Краснокутського, Нововодолазкого, Зачепилівського районів та 4 команди ОТГ. Наш район представляла команда «НУШ» Новомажарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Фестиваль – це свято творчості, добра та демонстрації кращих знавців пожежно-рятувальної справи. Він допомагає визначити рівень обізнаності дітей з безпеки життєдіяльності, навчити їх як не потрапити в надзвичайну ситуацію і як діяти, якщо вона вже виникла. І хоча команда району не стала переможцем конкурсу, проте набула певного досвіду. Вони вправно демонстрували свої здібності, використовуючи всі засоби КВК – від дотепного гумору до театральних мініатюр.

Мотивом виступів усіх без винятку команд було одне – це безпека, — яка завжди й усюди має бути! У ході змагань діти показали, що на «відмінно» засвоїли знання з основ цивільної захисту, рятувальних та інших невідкладних робіт, здобули практичні навички щодо поведінки в надзвичайних ситуаціях. Безумовно, всі виступи дружин сподобались глядачам. У кожної команди була своя власна історія, що змусило присутніх замислитись та пригадати правила поводження та дії на випадок різних надзвичайних ситуацій.

Переглядів: 275 | Додав: dmitriy_bataev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar